Sunteți aici: » Știri

Știri

Standul Ținutului Secuiesc la Târgul de turism
Joi, 8 octombrie 2009

Standul Ținutul Secuiesc din cadrul târgului de turism Romexpo 2009 a avut succes încă din prima zi. Președintele Consiliului Județean Harghita dl. Borboly Csaba, candidatul UDMR la președinție, deputat de Harghita dl Kelemen Hunor, și președintele Consiliului Județean Covasna dl. Tamás Sándor au evidențiat importanța colaborării dintre cele două județe, respectiv oportunitatea oferită de amenajarea unui stand comun în cadrul târgului.

Marți, 14 iulie 2009

Administratorul public a informat consilierii județeni și despre lucrările de reabilitarea a drumurilor județene în curs.

Sâmbătă, 11 iulie 2009

S-au reluat lucrările de reabilitarea a Spitalului Județean ”Dr. Fogolyán Kristóf” – a informat consilierii județeni domnul Klárik László . Administratorul public a mai adăugat că au început lucrările în corpul C unde se află urgența, și unde prioritate au sălile de operații, și în continuare se va reabilita secția de ginecologie de la etajul III.

Vineri, 10 iulie 2009

Din județul Covasna comunele Ghelința, Valea Crișului, Brăduț și Belin participă la programul de extindere a rețelelor electrice și alimentarea cu energie electrică a localităților neelectrificate. Consiliul Județean Covasna a aprobat la ședința extraordinară din 10 iulie 2009 lista proiectelor prioritare propuse pentru finanțare în cadrul Programului ”Electrificarea 2007-2009”.

Lucrările de reabilitarea a Drumului Național nr. 12 au fost demarate
Miercuri, 8 iulie 2009

Marți, 7 iulie 2009 lucrările de reabilitarea a drumului național 12, pe tronsonul Chichiș-Sfântu Gheorghe-Bixad, au fost demarate – a declarat Klárik László. Administratorul public al județului a subliniat că ministerul de resort a informat administrația județeană că firma care va efectua lucrările se numește S.C. UMB Srl. și reabilitarea trebuie finalizată în decursul a doi ani pe tronsonul Chichiș-Toplița.

Noutăți