Sunteți aici: » Activitate CJ » Transparența decizională » ANUNȚURI conform Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică » Proiect de hotărâre pentru aprobarea modificării Actului constitutiv și a Statutului Asociației pentru Dezvoltarea Turismului în județul Covasna

Proiect de hotărâre pentru aprobarea modificării Actului constitutiv și a Statutului Asociației pentru Dezvoltarea Turismului în județul Covasna

Vineri, 15 mai 2015

 

CONSILIUL JUDEŢEAN COVASNA

cu sediul în Sf. Gheorghe, Piaţa Libertăţii nr. 4

în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică,

aduce la cunoştinţă publică

Iniţiativa domnului Tamás Sándor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna pentru aprobarea modificării Actului constitutiv și a Statutului Asociației pentru Dezvoltarea Turismului în județul Covasna.

 

Textul complet al Proiectului de hotărâre este afişat la sediul Consiliului Judeţean Covasna respectiv poate fi consultat pe pagina web www.cjcv.ro sau www.kvmt.ro, începând cu data de 15 mai 2015.

 

Cei interesaţi pot trimite/depune, în scris, propuneri, sugestii, opinii la proiectul de hotărâre pentru aprobarea modificării Actului constitutiv și a Statutului Asociației pentru Dezvoltarea Turismului în județul Covasna, până la data de 26 mai 2015, la adresa/sediul Consiliului Judeţean Covasna.

 

TAMÁS Sándor

Preşedinte

 

Textul complet al Proiectului de hotărâre se poate descărca aici.

Noutăți