Itt vagy: » Tevékenység » Döntéshozatali átláthatóság » A 2003/52-es számú törvény értelmében közzétett kezdeményezések » Normatív jellegű közigazgatási tervezetek, a SEPSI-SIC Sport Klub Egyesület alapító okiratát és statútumát szabályzó határozatok módosításáról

Normatív jellegű közigazgatási tervezetek, a SEPSI-SIC Sport Klub Egyesület alapító okiratát és statútumát szabályzó határozatok módosításáról

2015. augusztus 17., hétfő

 

Kovászna Megye Tanácsa

Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér 4. szám alatti székhelyén

és

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala

Sepsiszentgyörgy, 1918. december 1 utca 2. szám alatti székhelyén

 

az újraközzétett, 2003/52-es számú közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonatkozó törvény értelmében,

 

köztudomásra hozzák

 

 Ambrus József Kovászna megyei tanácsos és Miklós Zoltán Sepsiszentgyörgy municípium helyi tanácsosa által kezdeményezett normatív jellegű közigazgatási tervezeteket, a SEPSI-SIC Sport Klub Egyesület alapító okiratát és statútumát szabályzó határozatok módosításáról.

 

A fent megnevezett normatív jellegű közigazgatási tervezetek Kovászna Megye Tanácsa és Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatala székhelyein, valamint a www.kvmt.ro és www.sfantugheorgheinfo.ro honlapokon tanulmányozhatóak 2015. augusztus 17-étől.

 

Az esteleges javaslatok, ötletek, vélemények kifejezhetőek írásban az illető személy nevével, lakcímével és telefonszámával együtt a fent megnevezett helyi közigazgatási egységek székhelyein, vagy az office@kvmt.ro, és a zelinda.fulop@sepsi.ro e-mail címeken, 2015. augusztus 31-éig.

 

A fent megnevezett normatív jellegű közigazgatási tervezetek:

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa határozattervezete román nyelven megtekinthető itt.

Kovászna Megye Tanácsa határozattervezete

 

Hírek