Itt vagy: » Tevékenység » Döntéshozatali átláthatóság » A 2003/52-es számú törvény értelmében közzétett kezdeményezések » Határozattervezet Kovászna Megye Tanácsa igazgatóságai és az alárendelt közintézmények által elvégzett tevékenységekre/szolgáltatásokra alkalmazott illetékek és díjak megállapításáról szóló 2013/10-es számú Határozata módosítására és kiegészítésére

Határozattervezet Kovászna Megye Tanácsa igazgatóságai és az alárendelt közintézmények által elvégzett tevékenységekre/szolgáltatásokra alkalmazott illetékek és díjak megállapításáról szóló 2013/10-es számú Határozata módosítására és kiegészítésére

2015. december 28., hétfő

 

KOVÁSZNA MEGYE TANÁCSA

Sepsiszentgyörgy,
Szabadság tér 4. szám alatti székhelyén,

a 2003/52-es, a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonatkozó törvény értelmében,

 

köztudomásra hozza

Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsa elnökének kezdeményezését Kovászna Megye Tanácsa igazgatóságai és az alárendelt közintézmények által elvégzett tevékenységekre és/vagy szolgáltatásokra alkalmazott illetékek és díjak megállapításáról szóló Kovászna Megye Tanácsa 2013/10-es számú Határozata módosítására és kiegészítésére.

 

A határozattervezet teljes szövegét Kovászna Megye Tanácsa székhelyén kifüggesztették, valamint a www.kvmt.ro honlapon tekinthető meg 2015. december 28-tól kezdődően.

 

A Kovászna Megye Tanácsa igazgatóságai és az alárendelt közintézmények által elvégzett tevékenységekre és/vagy szolgáltatásokra alkalmazott illetékek és díjak megállapításáról szóló Kovászna Megye Tanácsa 2013/10-es számú Határozata módosítására és kiegészítésére vonatkozó határozattervezettel kapcsolatban az érdekeltek javaslataikat, véleményeiket 2016. január 11-ig juttathatják el írásban Kovászna Megye Tanácsa székhelyére.

 

TAMÁS Sándor

elnök

 

A határozattervezet teljes szövege megtekinthető itt.

Hírek