Itt vagy: » Tevékenység » Döntéshozatali átláthatóság » A 2003/52-es számú törvény értelmében közzétett kezdeményezések » Határozattervezet Kovászna megye alapító tagsági jogviszonyának lemondásáról és kilépéséről a Kovászna Megyei Gazdasági és Területfejlesztési Egyesületből (ADETCOV)

Határozattervezet Kovászna megye alapító tagsági jogviszonyának lemondásáról és kilépéséről a Kovászna Megyei Gazdasági és Területfejlesztési Egyesületből (ADETCOV)

2016. november 3., csütörtök

 

KOVÁSZNA MEGYE TANÁCSA

Sepsiszentgyörgy,
Szabadság tér 4. szám alatti székhelyén,

a 2003/52-es, a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonatkozó törvény értelmében,

 

köztudomásra hozza

Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsa elnökének kezdeményezését a Kovászna megye alapító tagsági jogviszonyának lemondásáról és kilépéséről a Kovászna Megyei Gazdasági és Területfejlesztési Egyesületből (ADETCOV).

 

A határozattervezet teljes szövegét Kovászna Megye Tanácsa székhelyén kifüggesztették, valamint a www.kvmt.ro honlapon tekinthető meg 2016. november 4-től kezdődően.

 

A Kovászna megye alapító tagsági jogviszonyának lemondásáról és kilépéséről a Kovászna Megyei Gazdasági és Területfejlesztési Egyesületből (ADETCOV) szóló határozattervezettel kapcsolatban az érdekeltek javaslataikat, véleményeiket 2016. november 15-ig juttathatják el írásban Kovászna Megye Tanácsa székhelyére.

 

TAMÁS Sándor

elnök

 

A határozattervezet teljes szövege megtekinthető itt.

Hírek