Itt vagy: » Tevékenység » Döntéshozatali átláthatóság » A 2003/52-es számú törvény értelmében közzétett kezdeményezések » Határozattervezet a sportprogramok finanszírozási feltételeire, követelményeire és módszertanára vonatkozó szabályzat jóváhagyására vonatkozóan, az utólagosan módosított és kiegészített, 2000/69-es számú Testnevelési- és sporttörvény előírásai alapján

Határozattervezet a sportprogramok finanszírozási feltételeire, követelményeire és módszertanára vonatkozó szabályzat jóváhagyására vonatkozóan, az utólagosan módosított és kiegészített, 2000/69-es számú Testnevelési- és sporttörvény előírásai alapján

2017. szeptember 29., péntek

 

KOVÁSZNA MEGYE TANÁCSA

Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér 4. szám alatti székhelyén,

a 2003/52-es, a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonatkozó törvény értelmében,

 

köztudomásra hozza

Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsa elnökének kezdeményezését a sportprogramok finanszírozási feltételeire, követelményeire és módszertanára vonatkozó szabályzat jóváhagyásáról, az utólagosan módosított és kiegészített, 2000/69-es számú Testnevelési- és sporttörvény előírásai alapján.

 

A határozattervezet teljes szövegét Kovászna Megye Tanácsa székhelyén kifüggesztették, valamint a www.kvmt.ro honlapon tekinthető meg 2017. szeptember 29-től kezdődően.

 

A sportprogramok finanszírozási feltételeire, követelményeire és módszertanára vonatkozó szabályzat jóváhagyásáról, az utólagosan módosított és kiegészített, 2000/69-es számú Testnevelési- és sporttörvény előírásai alapján című határozattervezettel kapcsolatban az érdekeltek javaslataikat, véleményeiket 2017. október 11-ig juttathatják el írásban Kovászna Megye Tanácsa székhelyére.

 

TAMÁS Sándor

elnök

 

A határozattervezet teljes szövege megtekinthető itt.

A román nyelvű mellékletek:

Anexa  REGULAMENT finantare sport L 69 modificat

Anexa nr. 1 la Regulament -  Cerere de finantare

Anexe nr 1_1 BVC

Anexe nr 1_2, 1_3, 1_4, 1_5

Anexa nr. 2 la Regulament - Norme financiare

Anexa nr. 3 la Regulament - Contract cadru de  finantare

Hírek