Itt vagy: » Tevékenység » Döntéshozatali átláthatóság » A 2003/52-es számú törvény értelmében közzétett kezdeményezések » Határozattervezet a megyei személyszállítási program útvonalainak és menetrendjének meghatározására a rendszeres járatokra vonatkozóan 2013. május 1-jétől

Határozattervezet a megyei személyszállítási program útvonalainak és menetrendjének meghatározására a rendszeres járatokra vonatkozóan 2013. május 1-jétől

2012. november 26., hétfő
KOVÁSZNA MEGYE TANÁCSA
Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér 4. szám alatti székhelyén,
 
a 2003/52-es, a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonathozó törvény értelmében,
 
köztudomásra hozza
 
Henning László János úrnak, Kovászna Megye Tanácsa alelnökének kezdeményezését
a megyei személyszállítási program útvonalainak és menetrendjének meghatározására a rendszeres járatokra vonatkozóan 2013. május 1-jétől.
 
A határozattervezet teljes szövegét Kovászna megye Tanácsa székhelyén kifüggesztették, valamint a www.kvmt.ro honlapon tekinthető meg  2012. november 16-tól kezdődően.
 
A megyei személyszállítási program útvonalainak és menetrendjének meghatározásáról szóló határozattervezettel kapcsolatban az érdekeltek javaslataikat, véleményeiket 2012. december 3-ig juttathatják el írásban Kovászna Megye Tanácsa székhelyére.
 
TAMÁS Sándor
elnök
 
 
A megyei személyszállítási program útvonalai és menetrendje a rendszeres járatokra vonatkozóan 2013. május 1-jétől román nyelven megtekinthető itt.

Hírek