Itt vagy: » Tevékenység » Döntéshozatali átláthatóság » A 2003/52-es számú törvény értelmében közzétett kezdeményezések » Határozattervezet a Kovászna Megye Tanácsa, Sepsiszentgyörgy municípiuma, a Székely Nemzeti Múzeum és a Vadon Egyesület között, a kombinált múzeumi belépőjegyek forgalomba helyezése érdekében létrejövő társulási szerződés jóváhagyására

Határozattervezet a Kovászna Megye Tanácsa, Sepsiszentgyörgy municípiuma, a Székely Nemzeti Múzeum és a Vadon Egyesület között, a kombinált múzeumi belépőjegyek forgalomba helyezése érdekében létrejövő társulási szerződés jóváhagyására

2015. január 19., hétfő

KOVÁSZNA MEGYE TANÁCSA

Sepsiszentgyörgy,
Szabadság tér 4. szám alatti székhelyén,

a 2003/52-es, a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonatkozó törvény értelmében,

 

köztudomásra hozza

Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsa elnökének kezdeményezését a Kovászna Megye Tanácsa, Sepsiszentgyörgy municípiuma, a Székely Nemzeti Múzeum és a Vadon Egyesület között, a kombinált múzeumi belépőjegyek forgalomba helyezése érdekében létrejövő társulási szerződés jóváhagyására.

 

A határozattervezet teljes szövegét Kovászna Megye Tanácsa székhelyén kifüggesztették, valamint a www.kvmt.ro honlapon tekinthető meg 2015. január 19-től kezdődően.

 

A Kovászna Megye Tanácsa, Sepsiszentgyörgy municípiuma, a Székely Nemzeti Múzeum és a Vadon Egyesület között, a kombinált múzeumi belépőjegyek forgalomba helyezése érdekében létrejövő társulási szerződés jóváhagyására vonatkozó határozattervezettel kapcsolatban az érdekeltek javaslataikat, véleményeiket 2015. február 2-ig juttathatják el írásban Kovászna Megye Tanácsa székhelyére.

 

TAMÁS Sándor

elnök

 

A határozattervezet teljes szövege megtekinthető itt.

Hírek